Контакт

Контактирајте нè.

Имаме единствен пристап кон бизнисот и ги олеснуваме работите! Контактирајте нè преку контакт формата или едноставно јавете ни се!

седиште

Загреб, Хрватска info@oryx-assistance.com

канцеларии

Милано, Италија it@oryx-assistance.com
Виена, Австрија at@oryx-assistance.com
ЉУБЉАНА, СЛОВЕНИЈА slo@oryx-assistance.com
ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА me@oryx-assistance.com
БЕЛГРАД, СРБИЈА rs@oryx-assistance.com
САРАЕВО, Босна и Херцеговина bh@oryx-assistance.com
СКОПЈЕ, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА mk@oryx-assistance.com
ТИРАНА, АЛБАНИЈА al@oryx-assistance.com

Слободно можете да не контактирате во врска со можната соработка или ако имате било какви прашања, тука сме да помогнеме.

Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле
Ве молиме внесете го ова поле