Specialitet tona

Roadside

Ne e dimë që në trafik shfaqen lloj-lloj problemesh. Ne mund t'i zgjidhim të gjitha, sa hap e mbyll sytë.

Sheh Roadside
Roadside

Drive Angel

Aplikacioni novator që i bën telefonat celularë engjëll të vërtetë në mes të vështirësisë - i njofton shoferët gjatë vozitjes së pasigurt, orfon thirrje urgjence, thirrje defektesh dhe shumë më tepër.

Sheh Drive Angel
Drive Angel

Kingsize Help

Ne vozitim pa vonesë përmes problemeve gjigante në rrugë.

Sheh Kingsize Help
Kingsize Help

Autopass

Ne shërojmë plagë në rastin e dështimit të inspektimit teknik të automjetit. Kjo po që është asistencë, apo jo?

Sheh Autopass
Autopass

Backup Car

Në rastin e defekteve të automjetit, ne orfojmë shërbimin e shpejtë dhe të besueshëm të zëvendësimit të automjetit në mënyrë që përgjegjësitë dhe biznesi juaj personal të mos dëmtohen.

Sheh Backup Car
Backup Car

Home

Lërini profesionistët të bëjnë punën e tyre. Ne e mbajmë shtëpinë tuaj funksionale dhe pa stres.

Sheh Home
Home

Medins

Ne sigurojmë dërgesa mjekësore, transport në spital, asistencë diagnostikimi, dhe shumë më tepër në momentet më kritike.

Sheh Medins
Medins

MobiExpress

Riparim i shpejtë i telefonit derë më derë për momentet kur personi nuk mund të ndahet nda telefoni i vet.

Sheh MobiExpress
MobiExpress

Sea Help

Keni nevojë në situatat e stuhishme? Asistenca më e mirë detare - nga ORYX Assistance

Sheh Sea Help
Sea Help