Kush jemi

Ke nevojë për ndihmë? Mund të mbështetesh tek ne.

Që nga momenti i themelimit tonë në vitin 2010 vazhdimisht kemi bërë emër si një kompani asistence të shpejtë dhe me cilësi të lartë. Ne nuk kënaqemi me suksesin tonë dhe nuk do ta bëjmë kurrë.

Pjesë e rëndësishme e një tabloje më të madhe

ORYX Assistance është pjesë e Grupit Zubak, një korporatë me 40 vjet historik përfaqësim shitjesh dhe shërbim të markës Volkswagen, si dhe një larmi të madhe shërbimesh në rrugë, shtëpi dhe det.

Grupi Zubak në tërësinë e tij mban marka të shumta – shtylla të forta tregu të cilat e vendosin inovacionin dhe teknologjinë digjitale në zemër të biznesit të vet për të siguruar vazhdimisht shërbimet dhe produktet me cilësinë më të mirë për konsumatorët e tyre.

Drejtuesit

Ivan Zubak
Ivan Zubak
CEO
Žaklina Trbović
Žaklina Trbović
Anëtar Bordi
Dubravko Skender
Dubravko Skender
Anëtar Bordi
Dimitrije Trbović
Dimitrije Trbović
Anëtar Bordi

Do të dëshironi të punoni me ne. Ja cila është arsyeja...

Si lojtar i pavarur i tregut, ne vazhdimisht jemi duke u përshtatur me mjedisin që ndryshon shpejt në tregun e hapur, gjë e cila na shpërblen vazhdimisht me fuqinë e fleksibilitetit për të zhvilluar një strukturë të përshtatshme biznesi që u shërben të gjitha nevojave tona.
Modeli ynë i suksesshëm i biznesit ju jep mundësinë për të zgjedhur në mesin tonë të gjerë të shërbimeve të ndihmës të përshtatura në mënyrë të përsosur, së bashku me shërbimin tonë të klientëve me cilësi të lartë.
Ne kemi të drejtë atje ku ju duhet që ne të jemi, disponueshmërinë 24/7 përmes rrjeteve gjithëpërfshirëse lokale dhe ndërkombëtare. Një telefonatë është gjithçka që nevojitet.

Shifrat tona flasin vetë

Kompania familjare u themeluar në vitin 1978
Zotërim 100% privat
Numri i punëtorëve: > 600
Xhiroja vjetore: > 130,000.000 EUR

Industritë me të cilat punojmë tashmë

Bankat. Kompanitë e sigurimeve. Kompanitë e qirave. Kompanitë e kartave të krediti. Kompanitë e telekomunikacionit. Përfaqësitë dhe shitësit e makinave. Kompanitë automobilistike. Policia. Konçensionarët e rrugëve dhe autostradave.

Nga zemra e Evropës në horizontet e saj të largëta

Pikënisja jonë ishte në Kroaci, dhe përmes kompanive dhe përfaqësive tani jemi të pranishëm në Itali, Austri, Slloveni, Serbi, Bosnjë Hercegovinë, Maqedoni e Veriut, Mal i Zi dhe Shqipëri.
Na kontaktoni