Flasim bashkë

Lidhuni me ne.

Përqasja jonë e biznesit është unike! Ne i bëjmë gjërat të lehta! Prandaj duhet të na kontaktoni! Thjesht klikoni ose telefonin!

Zyrat Qendrore

Zyrat

Vjenë, AUSTRI at@oryx-assistance.com
Ljubljana, SLLOVENI slo@oryx-assistance.com
Podgoricë, MAL I ZI me@oryx-assistance.com
Beograd, SERBI rs@oryx-assistance.com
Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë bh@oryx-assistance.com
Shkup, MAQEDONIA E VERIUT mk@oryx-assistance.com
Tiranë, SHQIPËRI al@oryx-assistance.com

Ndihuni të lirë të na kontaktoni rreth mundësisë për të bërë biznes bashkë dhe për çdo pyetje që mund të keni. Ne jemi këtu për t'ju mbështetur.

Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë
Ju lutemi plotësojeni këtë fushë