Forca jonë

Rrjet i krijuar nga hallkat më të forta

Ne kemi gjithçka që nevojitet për t'iu ardhur në ndihmë.

Imagjinoni një person që

Flet gjuhën e klientit dhe i kupton nevojat e tyre.

Mban gjithçka me vete për ta zgjidhur problemin pa humbur kohë.

Kush reagon brenda disa sekondave pas një thirrje në telashe.

Kush e kthen një ditë të keqe në një të jashtëzakonshme.

Gjithë rrjeti ynë i shërbimit përbëhet nga njerëz të tillë!

Si në rangun lokal ashtu dhe atë global.

Ende nuk jeni bindur?

Ivan Lončar

I besueshëm, i organizuar dhe profesional. Këto janë cilësitë e një partneri të mirë si ORYX Assistance. Komunikimi i shkëlqyer me ekipin e menaxhimit dhe qendrën e thirrjeve garantohet në çdo moment, dhe kjo është shumë e rëndësishme për biznesin tonë. ORYX Assistance përbëhet nga një ekpi profesionist i përkushtuar ndaj punës së tyre, dhe kjo është arsyeja pse ata janë zgjedhja jonë për bashkëpunim.

Ivan Lončar Auto Lončar & Speed Assistance d.o.o.
Theobald Herbst

Më së pari dhe më e rëndësishmja – siguria e biznesit. Ekipi i ri dhe shumë i aftë në komunikim ndihmon në arritjen e komunikimit dhe partneritetit të mirë. Ata janë të pranishëm në një numër të madh tregjesh dhe dallohen nga ana vizuale gjë e cila na bën pjesë të historisë së tyre të biznesit. Pa shumë zbukurime, ne shohim siguri dhe një të ardhme të ndritur si partnerë të ORYX Assistance.

Theobald Herbst Herbst d.o.o.
Darko i Nevenka Vještica

Në botën e biznesit nuk është e lehtë të gjesh një partner të besueshëm, por në ORYX Assistance kemi gjetur saktësisht këtë. Ne kemi punuar me sukses me ta për shumë vite dhe pas kaq shumë vitesh eksperiencë kemi vetëm fjalë lavdërimi për punën e tyre, si dhe për biznesin dhe marrëdhënien e tyre profesionale me ne. Nuk kemi pikë dyshimi që cilësia e bashkëpunimit tonë do të vazhdojë të jetë e lartë edhe në të ardhmen.

Darko i Nevenka Vještica Shërbim kyçash "Vještica"