ORYX Assistance

Kompani asistence Evropiane me cilësi të lartë me një tufë inovacione.

Oryx hand
SHIKO MË POSHTË
Specialitet tona

Shërbim i jashtëzakonshëm në të gjitha frontet

Pasi filluam si një kompani asistence në rrugë, kemi krijuar më shumë se 10 shërbime inovatore për klientët tanë, duke sjellë me sukses një larmi produktesh për t’u shërbyer sa më mirë klientëve tanë. Qëllimi ynë i vetëm është të bëhemi emër i njohur për çfarëdo lloj asistence, dhe të jemi thjesht një telefonatë larg klientëve tanë përgjatë gjithë jetës së tyre.

Prandaj, nëse keni nevojë për asistencë në rrugë, në shtëpi, apo në det, specialiteti ynë është ajo që ju nevojitet - shërbim i jashtëzakonshëm, pa kompromis, kudo dhe në çdo kohë.

Kush jemi

Pse të zgjidhni ORYX assistance?

ORYX Assistance u themelua në vitin 2010 brenda një kompanie me 40 vjet eksperiencë në fushën e automjeteve. Hap pas hapi, jemi përhapur në tregun Evropian dhe nuk e kemi ndaluar rritjen qysh atëherë.

Ne jemi një lojtar i pavarur në treg, me një përqasje të ndryshme në mënyrën si bëjmë biznes. Kjo është arsyeja pse ne jemi një gjetje e përsosur biznesi me një qëndrim për zgjidhjen e problemeve dhe me një përqasje novatore në zhvillimin dhe menaxhimin e rrjetit tonë të shërbimit.

Njihuni me ne
Who we are 1
Mendo globalisht dhe vepro lokalisht

Ne ofrojmë ndihmë të jashtëzakonshme dhe pa kompromis në të gjithë Evropën.