All news
27.05.2024.

Porsche Leasing d.o.o. Sarajevo dodali 3 proizvoda iz portfelja ORYX Assistance

Porsche Leasing d.o.o. Sarajevo je najveća bosanska lizing kompanija. Specijalizirana je za pružanje usluga finansijskog i operativnog lizinga isključivo za vozila Volkswagen Grupe, koju za tržište Bosne i Hercegovine zastupa Porsche Bosna i Hercegovina. Osnovana 2015. godine, Porsche Leasing d.o.o. Sarajevo je jedina kompanija u Bosni i Hercegovini koja nudi isključivo usluge leasing vozila.

Dodavanjem 3 proizvoda iz portfelja ORYX Assistance, Roadside, Backup Car i Drive Angel, Porsche Leasing je pokazao da osluškuje zahtjeve i preferencije svojih klijenata. Sretni smo što su u ORYX-u našli jednako posvećenog i kvalitetnog partnera.

  • Roadside ORYX Assistance jedan je od naših najtraženijih proizvoda, a dolazi u paketu Evropa. To je visokokvalitetna usluga tehničke pomoći na putu, dizajnirana da vam pruži brzu i efikasnu podršku u slučaju kvara vozila, nesreće ili vanrednih situacija na putu.
  • Usluge iz našeg proizvoda Backup Car ORYX Assistance mogu se aktivirati u slučaju aktivacije polise auto osiguranja. Backup Car klijentima Porsche Leasinga omogućava korištenje zamjenskog vozila u slučaju bilo kakve nezgode ili oštećenja vozila aktiviranjem osiguranja od autoodgovornosti ili odgovarajuće polise auto osiguranja, bez naknade.
  • Svi ORYX Assistance proizvodi dolaze s našom putnom aplikacijom koja spašava živote, Drive Angel.

Mate Petrović, globalni direktor prodaje u ORYX Assistance, nije krio svoje uzbuđenje zbog profesionalizma i spremnosti Porsche Leasinga da osluškuje potrebe klijenata:

– „Kao vodeći hrvatski i regionalni provider proizvoda i usluga tehničke pomoći, vrlo smo ponosni što smo krenuli na zajedničko putovanje sa Porsche Leasingom. Kompanija su koja klijenta stavlja na prvo mjesto, te sam siguran da će klijenti Porsche Leasinga s ORYX Assistance proizvodima naći mir i bezbrižnost koja će im olakšati život.“

ORYX Assistance posluje u 8 zemalja koristeći naš vlastiti nagrađivani kontakt centar, a prisutan je na četiri lokacije u tri zemlje (Zagreb, Pula, Skoplje, Ljubljana). S vlastitom mrežom pružatelja usluga i obrtnika, vodimo brigu o više od 1,2 miliona članstava.