O nama

U potrazi ste za pouzdanim partnerom? Na pravom ste mjestu.

Od osnivanja 2010. godine, prepoznati smo od strane naših partnera kao agilna i visokokvalitetna asistencija. Naš uspjeh nas motiviše da svakim danom budemo sve bolji.

Važan dio šire slike

ORYX Assistance dio je Zubak Grupe, kompanije s 40-godišnjom tradicijom prodaje i održavanja novih i polovnih vozila, dugoročnog i kratkoročnog zakupa, obuke vozača u centru za bezbjednu vožnju, i usluge tehničkog pregleda i osiguranja vozila i imovine.

Zubak Grupa pruža mnogo srodnih djelatnosti koje se inovativnošću, modernizacijom i brigom za klijente nalaze u samom vrhu automobilske industrije u regionu.

Uprava

Ivan Zubak
Ivan Zubak
Predsjednik Uprave
Žaklina Trbović
Žaklina Trbović
Članica Uprave
Branimir Gospić
Branimir Gospić
Član Uprave
Dubravko Skender
Dubravko Skender
Član Uprave
Dimitrije Trbović
Dimitrije Trbović
Član Uprave

Zašto raditi s nama?

Kao nezavisni tržišni igrač, neprestano se prilagođavamo promjenjivoj klimi otvorenog tržišta, i raspolažemo fleksibilnošću za razvoj strukture poslovanja savršeno prilagođene potrebama naših partnera.
Naš provjereni poslovni model nudi vam mogućnost izbora iz bogate palete usluga tehničke pomoći zajedno s profesionalnom službom za korisnike, individualno krojenom prema vašoj mjeri.
Uvijek smo tačno tamo gdje treba da budemo, dostupni 24 sata svakog dana zahvaljujući lokalnoj i međunarodnoj servisnoj mreži. Potreban je samo jedan poziv.

Neka brojke govore za nas

Porodična kompanija osnovana 1978
100% privatno vlasništvo
Broj zaposlenih: > 600
Godišnji prihod: > 130,000.000 EUR

Industrije s kojima poslujemo

Banke. Osiguravajuća društva. Društva za leasing. Kartične kompanije. Društva za telekomunikacije. Ovlašćeni proizvođači. Zastupnici i distributeri automobila. Policija. Koncesionari puteva i autoputeva.

Iz srca Evrope prema dalekim horizontima

Naša poslovna priča započela je u Hrvatskoj, a preko privrednih društava i poslovnica trenutno smo prisutni u Italiji, Austriji, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji.
Kontaktirajte nas